Mørket sænker sig

Mørket sænker sig Book Cover Mørket sænker sig
1 ud af en serie på 3 bøger
Ditte Guldbrand
Krimi
Valeta
2015
paperback
372

Bedømmelse: (4/6 stjerner)

Line er psykolog med speciale i profiltegning bliver blandet ind i en mordsag. En kendt forfatter bliver fundet i en sø og hun er ikke druknet. Hun er blevet slået i baghovedet og blevet smidt i vandet. Hun har slæbemærker under arme og ben, altså det tyder på der er mere end en gerningsmand.

Det er folketingsvalg lige rundt om hjørnet og sagen tager en mere delikat drejning da statsministerkandidaten har gået på samme børnehjem som den afdøde og må afhøres. Dette er ikke nemt for pressen ligger i busken og lurer på en god historie.

Lederen af efterforskningen Peter Berg får store problemer med at få kabalen til at gå op idet der sker yderligere et mord der har noget med børnehjemmet at gøre. For Line bliver det svært at være upartisk efterforsker da sagen ”flytter ind” hjemme hos hende selv.

Bogen er en debutroman af Ditte Guldbrand. Den er skrevet i et læsevenligt sprog alle kan være med i. Der kommer en del overraskelser undervejs. Hvis læseren ikke lige ved om krimigenren lige er noget, så kan man sagtens kaste sig over denne roman, man bliver fint underholdt.

Bogen får 3 stjerner