CML
Camilla Mader Laugesen

Jo flere bøger man læser –  jo flere tanker gør man sig omkring det man læser, og mine tanker bliver afspejler i mine boganmeldelser.
Jeg lægger mine anmeldelser på :  saxo.com , godreads, min egen facebookside, bogfidusen,   bogormen-debat om bøger vi læser (facebook-siden), 4-5 andre facebooksider ( afhænger af hvilken bog det handler om )og her på siden – så flest mulig læsere kan få glæde af den !

Jeg er født i 1969, er gift og har 3 børn.
Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og jeg har ikke en uddannelse inden for litteratur eller andet der gør mig “professionel boganmelder“, men har gennem årene udviklet en stor interesse for bøgernes verden og derigennem dannet mig et billede af hvad en god bog er. Jeg der mig selv som repræsentant for den almindelige læser, min force er at jeg faktisk læser bøgerne – helt. Mange anmeldelser i forskellige blade bærer præg af at bogen blot er skimmet eller at anmelder har læst første og sidste kapitel for at nå så mange bøger som mulig.

Nu mine børn er blevet store, har jeg fået tid til at kaste mig over bøger, en interesse, som jeg nok har arvet af min skønne mor.

Jeg har det meste af mit liv læst en del bøger, men i de senere år er det blevet til rigtig mange.

Jeg anmelder stort set alle typer bøger, dog læser jeg flest i krimi-genren.

Lige pt er der stop for nye bøger til anmeldelse: Grunden til det er at jeg har for meget stående lige nu – så for at kunne følge med tager jeg minimalt ind.

Er du forfatter og har sendt mig en bog – så fortvivl ikke – den skal nok blive læst – på et tidspunkt.

Jeg har jævnligt modtaget bøger til anmeldelse med posten af forfattere der gerne vil have ærlig anmeldelse af dere bog.  Der kan muligvis være “venteliste” – men jeg læser og anmelder de bøger jeg lover! Får jeg bøgerne inden udgivelsen bliver de skubbet foran i køen så anmeldelse og udgivelse kan følges af.

Så er du forfatter, forlag eller på anden vis kender en forfatter der trænger til en ærlig og reel anmeldelse så kontakt mig via mail camilla@bogfidusen.dk Eller via kontaktformularen og vi finder ud af noget …

Håber alle der kommer ind på denne side får glæde af at læse mine anmeldelser.