CML
Camilla Mader Laugesen

Jo flere bøger man læser –  jo flere tanker gør man sig omkring det man læser, og mine tanker bliver afspejler i mine boganmeldelser.
Jeg lægger mine anmeldelser på :  saxo.com , goodreads, plusbog.dk, min egen facebookside, bogfidusen,   bogormen-debat om bøger vi læser (facebook-siden), 4-5 andre facebooksider (afhænger af hvilken bog det handler om) og naturligvis her på siden – så flest mulig læsere kan få glæde af den !

Jeg er født i 1969, er gift og har 3 børn.
Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og jeg har ikke en uddannelse inden for litteratur eller andet der gør mig “professionel boganmelder“, men har gennem årene udviklet en stor interesse for bøgernes verden og derigennem dannet mig et billede af hvad en god bog er. Jeg der mig selv som repræsentant for den almindelige læser, min force er at jeg faktisk læser bøgerne – helt. Mange anmeldelser i forskellige blade bærer præg af at bogen blot er skimmet eller at anmelder har læst første og sidste kapitel for at nå så mange bøger som mulig.

Nu mine børn er blevet store, har jeg fået tid til at kaste mig over bøger, en interesse, som jeg nok har arvet fra min skønne mor.

Jeg har det meste af mit liv læst en del bøger, men i de senere år er det blevet til rigtig mange.

Jeg anmelder flest krimi/thrillers, historiske romaner (både fagbøger og skønlitterære) samt børnebøger.

Vil man have en boganmeldelse på denne side, skal man være indstillet på at bøgerne bliver vurderet udfra mine meninger. Man kan ikke have en bogblog hvis alle bøger får 5 stjerner, så giver det ingen mening af anmelde bøger.

Jeg læser mellem 8 og 6 bøger om måneden, så det giver sig selv at der er lang kø. Jeg bestræber mig på at læse alle de bøger jeg får tilsendt, men der er ingen garanti for hvornår bogen bliver læst. Der er ikke timer nok i døgnet til at nå det antal jeg kunne tænke mig.

Får jeg bøgerne inden udgivelsen bliver de skubbet foran i køen så anmeldelse og udgivelse så vidt mulig kan følges af. Mange bøger kommer samtidig og det kan være svært at nå det.

Så er du forfatter, forlag eller på anden vis kender en forfatter der trænger til en ærlig og reel anmeldelse så kontakt mig via mail camilla@bogfidusen.dk Eller via kontaktformularen og vi finder ud af noget …

Håber alle der kommer ind på denne side får glæde af at læse mine anmeldelser.