Kaos

Kaos Book Cover Kaos
Marcus Falck #5
Poul Erik Larsson
Krimi
Mellemgaard
2015
alle
404

Bedømmelse: (5/6 stjerner)

En berygtet chef for et medicinalfirma bliver fundet myrdet i sin dobbeltseng. Dette blot et par dage efter hun har fyret en afdelingsleder i firmaet med mange år på bagen.

Ved siden af hendes private bolig, bor en berømt golfspiller sammen med sin kone og datter. Det viser sig, han har været på besøg i nabohuset samme dag hvor mordet finder sted og dette bringer golfspilleren i midten af efterforskningen.

Samtidig dukker der en død mand op i en container, han er særdeles mishandlet og man finder et russisk emblem ved siden af manden og Marcus Falck og hans team kommer på sporet af gerningsmændende.

Nu gælder det om at finde ud af om disse begivenheder kan kædes sammen eller om man leder efter flere gerningsmænd.

Her dukker en gammel kending op "den enøjede særling i dageløkke" Jens Winther og hans kæreste Majbritt Longo, bor ved siden af en mand der viser sig at kende lidt til de gangstere, der har myrdet manden i containeren. Jens har som sædvanelig, svært ved at holde næsen for sig selv.

Marcus Falcks kæreste, retsmedicineren Lonnie har nyheder som truer med at vende livet på hovedet for dem begge

Claus Danielsen har en mor der er meget syg og indlagt på sygehuset.

Der er mange ting, der skal gå op i en større enhed hvis ikke, det hele skal ende i det rene kaos

Poul Erik har lavet en roman hvor læseren lynhurtig bliver fanget. I denne historie formår forfatteren at få kriminal-delen og privatlivet til at gå op i en større enhed. Det er meget svært at ligge bogen fra sig og den er kandidat til lange nætter hvor spændingen er i højsædet.

Selv om der er mange ting at forholde sig til, er man aldrig i tvivl om hvor man er og hvad man har fat i,

Bogen får 4 meget store stjerner