Uden Motiv

Uden Motiv Book Cover Uden Motiv
Severinsen #1
Lillian Ley
Krimi
Forlag Fuchsia
2014
Paperback
288

Bedømmelse: (4/6 stjerner)

En ung kvinde bliver fundet ude i skoven af en tilfældig løber. Hun er blevet myrdet og har nogle rituelle mærker på kroppen som kunne tyde på en form for signatur fra morderen.

En bekendt til den myrdede Lola begynder at få mærkelige opkald på sin telefon, modtager underlige ting med posten og føler sig overvåget. Hun begynder at bliver mere og mere urolig og er bange for at bo alene.

Kriminalkommissær Severinsen leder efterforskningen og har svært ved at finde den røde tråd i morderens tankegang.  Hver gang han går et skridt frem sker der noget det får sagen til at virke endnu mere håbløs. Da der findes endnu en kvinde ude i skoven med de samme rituelle mærker på kroppen går det op for ham at han står med en seriemorder.

Det går op for Lola at hendes mærkelige oplevelser godt kan får fatale følger hvis ikke hun passer på.

Romanen er godt skrevet og den er let læselig. I selskab med denne bog går der let 2 timer uden du opdager det, sagt ud fra personlig erfaring. Forfatteren formår at holde fint gang i intensiteten og hende personer er levende og man får et smil på læben over spillet mellem dem

Bogen kan klart anbefales også selvom man normalt vis ikke er til krimigenren.

Uden motiv får 4 stjerner herfra