Kvit

Kvit Book Cover Kvit
Bjørnebanden # 5
Christian J.D Dirksen
krimi
Forlaget Genspejling
2014
Paperback
267

Bedømmelse: (4/6 stjerner)

Seriens hovedperson Bjørn Brun er blevet forflyttet til afdelingen for personfarlig kriminalitet. Han nye chef lader ham tage sin tidligere kollega og stedfortræder, Mikkel med over i den nye afdeling.

Ian er en heldig mand, han lever et dobbeltliv. Han har hele to kærester som accepterer at Ian kun er til deling. Hans uge er delt op så der er 4 dage med den ene kæreste og 3 med den anden.

Kvinderne synes hver for sig at det er en god løsning, så kan de lave de ting, som mænd ikke er gode til, såsom powershopping, når Ian er sammen med den anden. På den måde får de det bedste ud af både singlelivet og kærligheden.

Der kommer dog lus i skindpelsen. Der begynder at at ske underlige ting i de to lejligheder hvor kvinderne bor. Begge lejligheder er ejet af Ian og de kvinder der bor i dem tror at Ian er gift med den anden part.

Caroline, den ene af kvinderne vågner en morgen og er linket fast til deres seng, nøglerne ligger i stuen og Ian synes det er noget underligt noget at linke sig fast til sengen og smide nøglen væk. Men Caroline har ikke selv sat håndjernene på...

Da hun finder en stor blodpøl i sengen ved siden af sig en morgen, tilkalder hun Bjørn Bruun som er en tidligere kollega til Caroline. Der må unægtelig være nogen der vil  skræmme hende fra vid og sans, eller det der er værre.

Denne bog er en rigtig krimi, der er mystik, kriminalitet, underlige mennesker, sørgelige skæbner og opdagere til at finde hoved og hale i det hele.

Du er rigtig godt underholdt og bogen fanger fra side 1. Forfatteren har den skrivestil at han lader flere forskellige personer fortælle historien, dog på en måde så man ikke mister focus. Bogen har en fint sprog og alle kan være med

Man kan sagtens læse "kvit" uden at have læst de andre i serien.

Jeg giver bogen 4 store fine stjerner