Isprinsessen

 

 

Isprinsessen Book Cover Isprinsessen
Fjällbacka mordene: # 1
Camilla Läckberg
Kriminalroman
People´s press
hardback og lydbog
380

Bedømmelse: (5/6 stjerner)

En kvinde bliver fundet død i et badekar med pulsåren skåret over på begge håndled.

Offeret ligger i et hus hvor fyret ikke har virket i en uge - derfor er hun nærmest frosset fast til badekarret Spørgsmålet er om hun selv har stået for hendes situation eller om hun har fået hjælp.

Erika Falk er en forfatterinde som er i Fjällbacka for at rydde op efter hendes forældre som er døde efter et biluheld. Hun har svært ved at pakke forældrenes liv ned og bliver grebet af det store savnet og minder fra huset hun er vokset op i.

Hun var igennem sin barndom en meget nær veninde af den døde kvinde og hun bliver sat til at skrive en nekrolog over hende af familien. Hun søger derfor efter informationer om veninden, idet hun ikke selv ved hvad der er sket i kvindens liv i de år de har været adskilt.

Det går mere og mere op for erika at kvindens død måske ikke her sket for egen hånd. Hun mødes med politimanden der har med sagen at gøre og de slår sig sammen for at løse gåden

Det er en fremragende krimi der er rigtig flot skruet sammen - man er underholdt hele vejen igennem. Sproget er flydende og man er aldrig i tvivl om hvem man følger og hvad de har med historien at gøre. Det er en debutroman af Lackberg og dette gør at romanen får 5  stjerner - glæder mig til næste bog i rækken.