Solstorm:

Solstorm Book Cover Solstorm
Rebekka Martinsson #1
Åsa Larsson
Krimi
Modtryk
2005
alle
317

Bedømmelse: (3/6 stjerner)

I krystalkirkens rum ligger paradisdrengen, Viktor Strandgård, slået ihjel og skændet næsten til ukendelighed. Han er kendt i menigheden som han der vendte tilbage til livet. Det var derfor han stiftede ”krafkilden” en religiøs menighed med meget strikse regler.

Den døde Viktor Strandgård leder Krafkilden med 3 andre ypperstepræster der driver stedet med bønner, håndspålæggelse og meditation i fælleskab med menigheden, dette har været sådan i mange år.

Mordet sætter hele krafkildens eksistensgrundlag på en prøve, alle mistænker alle og igen siger noget til nogen.

Rebekka, en storbysekretær i et advokatfirma bliver ringet op af Sanna, som er søster til paradisdrengen, hun beder Rebekka om at komme, hun er blevet anholdt og sigtet på mordet på sin bror.

Inden Rebekka ser sig om sidder hun i Sannas hus med 2 mindre børn og en hund og skal have en hverdag til at gå videre for de to små. Samtidig skal hun forsøge at forlige sig med at hun engang selv har tilhørt Krafkilden – og skeletterne begynder at vælte ud af Rebekkas skab

En udenmærke krimi fra en svensk forfatter. En religiøs menighed er et yndet emne i nutidens krimi, men Åsa formår alligevel at skrive en medrivende og informativ krimi om livet i sådan en menighed og om besværet med at komme ud af det igen

Bogen får 3 stjerner