Ansigtet i spejlet

 

 

Ansigtet i spejlet Book Cover Ansigtet i spejlet
Sabrina Fanø - serie # 2
Pia Reesen Brønnum
Kriminalroman
Mellemgaard
2014
kriminalroman
302

Bedømmelse: (3/6 stjerner)
Hun er en radioreporter som har et kriminalmagasin som speciale. Dog er programmet blevet skåret kraftig ned i forhold til tidligere så Sabrina er også ansvarlig for sundhedsprogrammer nu.

Hun er flyttet ud til at villakvarter på en, tror hun, meget stille og rolig vej. Men hun er ikke engang færdig med at male i huset endnu da kvarteret rystes af et meget voldsomt hjemmerøveri, med dødelig udgang for det stakkels ægtepar det går ud over.

Datteren Camilla flytter hjem efter hendes kæreste forsvinder sporløst. Mon denne forsvinden kan forbindes med hjemmerøverierne eller er det bare et tilfælde?

Straks klør Sabrinas journalistiske næse og hun begynder at ”rode i sagen” tager over til naboen med en buket blomster for at vise sympati – og at snuse og videre i den dur.

På det rent personlige og familiære plan får Sabrina en meget stor overraskelse, men til at starte med ved hun ikke lige hvad hun skal stille op med denne nyhed.

Bogen er holdt i et enkelt sprog og alle kan følge med og det man ikke allerede viste omkring Sabrina Fanø, hendes datter og den virkelige henrivende hunkat, det ved man efter at have læst denne roman.

Selvom bogen er en trillogi kan man sagtens læse den selvstændig. Det er en rigtig god bog at starte med hvis man er ny i krimibog-verdenen.