Vægttab med nosser

Vægttab med nosser Book Cover Vægttab med nosser
Martin Bager Wulff
Livsstil
Proportion
2015
Paperbag
176

Bedømmelse: (5/6 stjerner)

Alle der på et eller andet tidspunkt har været på kur, ved at på et tidspunkt er man bare kørt træt i det hele og man gider ikke rigtig mere. Man er vildt træt af altid at spise det samme mad hele tiden og man bliver konstant fristet af naboen der spiser den ene softice efter den anden.

På trods af titlen på bogen er den ikke køns bestemt - kan bruges af alle der trænger til at komme af med nogle overflødige kilo. Idet forfatteren selv har haft problemet inde på livet og hans vægttab har fungeret flot, er det jo bevis for at hans teorier virker.

Denne bog kan være et rigtig godt redskab hvis man mangler motivation til vægttab. Her findes der naturligvis også regler og ting man ikke må spise osv. Men her kan du få gode råd til hvordan du holder fast i den livsstil du nu selv har valgt.

Et af rådene som jeg synes var genialt er at man finder mange steder på kroppen man kan måle omkredsen af. Når man er i gang med vægttabet så er det motivation at man måler disse steder med hver sit målebånd og klipper de centimeter af man har tabt – og gemmer disse stumper som man kan se på når ”vinteren er blevet hård”

Der findes mange tips – som forfatteren kalder Tossetips – dem kan man bruge eller lade være – men livet med vægttab som Focus bliver en del sjovere hvis man følger nogle af disse tips…

En af udfordringerne ved vægttab kan også være variation i kosten. Der findes en del opskrifter i bogen hvor man kan finde en rigtig fin variation. Samt man får hurtig en ide om hvilke fødevarer der er tillade og så er opskrifterne jo ikke mere faste end man kan blande lidt rundt i dem og lave sine egne favoritter. Som forfatteren siger – jo mere umage du gør dig – eksempelvis når du laver mad, jo større er chancen for succes.

Hvis man er typen der har prøvet mange forskellige vægttabskure er denne bog bestemt et must til samlingen. Om ikke andet kan den bruges som motivationsfaktor og opskrifterne er gode som inspirationskilde.