Mytonias vogter

vogteren
Mytonias Vogter, Julekalender i 24 dele

Denne Julekalender-roman er en perfekt adventsgave for hele familien. Det er en debutroman fra Lars Thomassen i børne/familiegenren.

Bogen er delt op i kapitler – fra 1. december til 24. december. Men så holder julehyggen også op.

Bogen er et eventyr for børn mellem 6 og 13 år. Du følger en teenagerpige som finder ud af at hun har en ”gave” hun ikke vidste hun havde. Hendes mor var ”frelser” af en verden der kører parallelt med vores egen verden.

Der er en stor forskel på de to verdner. Den er befolket af rigtig mange nisser, alfer, folk der er træer, troldmænd og andet godtfolk. Men hvad sker der så når grænsen imellem de to riger bliver brudt?

Når en mand der higer efter nogen at have magten over kommer til eventyrlandet. Når en mand der egentlig minder mest om et træ sidder i en forlystelse i Legoland og truer den danske statsminister!  – Det er ikke så nemt at håndtere ….  Du bliver ikke snydt for hygge, uhygge og spændende læsning. Den eneste ulempe, det kan være svært at lade være med at ”snyde” og stoppe læsningen når man kommer til næste kapitel….  Naturligvis kan den også kan læses på andre tidspunkter end lige i julen…

 

Faktaboks: 

Titel: Mytonias Vogter 
Forfatter: Lars Thomassen 
Genre: Børnebog/Julekalender 
Forlag:  Forlaget Månen 
Udgivet: 2017 
Sider: 401
Bedømmelse:  5 out of 6 stars (5 / 6)