Lotus Blues

1 del af en serie på 2 bøger

 

 

Lotus Blues Book Cover Lotus Blues
Martin Benner #1
Kristina Ohlsson
Krimi spænding
Modtryk
2015
alle formater
383

Bedømmelse: (4/6 stjerner)

Martin Benner er en succesfuld advokat. Han har stort set alt hvad en mand kan ønske sig. En partner som forguder ham, en lille datter og et godt arbejde der giver godt i lønposen.

Alt ånder lutter idyl, indtil den dag hvor en Bobby kommer ind på kontoret. Han er helt ude af sig selv og har hårdt brug for Martins hjælp. Hans søster er blevet beskyldt for 5 mord. 3 i Sverige og 2 i Usa. Bobby er overbevist om at Sara, søsteren, er uskyldig. Efter dommen er hun imidlertid stukket af fra en udgang, og har taget sit eget liv.

Nu leder broderen efter retfærdighed. Han mener at der er begået et justitsmord og ønsker oprejsning til søsteren, så familien igen kan se verden i øjnene.

Martin har i første omgang slet ikke lyst til at tage sagen, han har rigelig at gøre med en retsag som han er ved at forberede. Da Bobby fortæller ham at Saras lille søn Mio er blevet væk under den samme udgang og at ingen har set ham igen siden, bliver han alligevel nysgerrig. Han bliver enig med sig selv om, at han kan se lidt på de forhånværende beviser for Saras uskyld i sin fritid. Inden han ser sig om er han viklet mere ind i sagen end godt er.

Det viser sig hurtigt at det nok ikke var den bedste ide han nogensinde har fået..

 

Denne bog er første del ud af en miniserie på to bøger. Når man når slutningen er der helt klart lagt op til en fortsættelse.

I starten af hvert kapitel møder du hovedpersonen der holder møde med en journalist på et hotel i Stockholm. Dette interview ligger op til de næste episoder i bogen der bærer handlingen frem. Der er en god spænding, der bliver holdt i gang det meste af bogen igennem. Desværre er der lidt malurt i bægeret - der er noget af handlingen der når at give sig selv inden det sker og det ødelægger lidt af oplevelsen

Dog har Kristina Ohlsson alt i alt skrevet en god roman, hvor man unægtelig må glæder sig til den sidste og afsluttende del af historien.

Bogen får 4 stjerner herfra