Warden Bay Manor

Warden Bay Manor Book Cover Warden Bay Manor
Severinsen #2
Lillian Ley
Krimi spænding
Forlaget Fuchsia
2014
paperback
255

Bedømmelse: (5/6 stjerner)

Sanne er en dansk, meget talentfuld designer. Hun bliver headhuntet af et stort modefirma, beliggende i London.

Problemet er bare at hun ikke har sørget for at hun og kæresten Henrik har et sted og bo i England. Kæresten tager sagen i egen hånd og finder et stort idyllisk hus lidt uden for London. Huset har stået tomt i mange år. Efter købet besøger de landsbykroen, hvor en meget beruset mand sætter lidt lus i skindpelsen, ved at fortælle uhyggelige spøgelseshistorier om lige netop deres hus.

Sanne er ikke længere sikker på at det er et godt køb de har gjort. Hun kommer endnu mere i tvivl, da en ansat på hendes firma findes kvalt i en bil, efter hun har været på besøg i deres hus.

Panikken bliver total da Sanne begynder at hører hestevogne i gården midt om natten - især fordi den ikke er der fysisk .....

Kommissær Severinsen er på ferie i den lille engelske forstad hos sin datter og svigersøn. Svigersønnen arbejder som politibetjent i London og får ansvaret for opklaring af mordet.

Severinsen var lidt bange for at komme til at kede sig i ferien - men der tog han fejl....

Denne krimi har det hele. Den har spænding, hygge, humor og masser af spøgelser. Alt dette er puttet ind i en historie der giver associationer til Hercule Poirot.

Man er som læser forkælet med en rigtig god historie, skrevet i et sprog hvor alle kan følge med. Den er helt klart et must for bogormen som tager en bog med til stranden i stedet for badehåndklædet.

Jeg giver uden tøven bogen 5 stjerner og det største anbefalinger herfra.