I denne stille nat

 

 

 

I denne stille nat Book Cover I denne stille nat
Anders Knutas  serie # 2
Mari Jungstedt
Kriminalroman
People´s Press
2010
alle formater
301

Bedømmelse: (3/6 stjerner)

Når man læser bag på bogen får man at vide at en ung pige bliver slået ihjel – og dette sker først til sidst i bogen. Synes nok det er et at forære tingene væk at det står bag på bogen, man sidder kun og venter på at det sker…

En fordrukken fotograf vinder en stor gevinst på travbanen og skal lige fejre dette med sine venner. Dagen efter festen bliver han fundet myrdet i sit mørkekammer i det hus han bor i.

Knutas går i gang med at infiltrer drankermiljøet på Gotland i jagten på en morder.

I en ride stald i nærheden holder en ung mulatpige til. Hun elsker hestene og nyder at passe og ride på dem i sin fritid. Hun bliver en dag tilbudt et lift hjem, og dette bliver starten på et forhold til en voksen mand.

Johan Berg er journalist på fastlandet men har et tilhørsforhold til Gotland idet hans livs kærlighed, Emma bor på øen. Problemet er at hun er gift og har to små børn. Hun står i en dilemma, skal hun følge sit hjerte eller sin forstand når hun skal vælge sin partner i livet. Uanset hvad hun vælger er det forkert.

Bogen hænger fint sammen i handlingen og de forskellige scenarier følges fint af i bogen. Men man kunne godt have ønsket sig at der var lidt mere ”knald” på handlingen.