Den svenske Løgner

Den svenske løgner Book Cover Den svenske løgner
Ketil Brandt #3
Henrik Brun
Krimi
Turbine
2013
355

Bedømmelse: (2/6 stjerner)

Ketil Brandts næsten kæreste er blevet journalist for et svensk dagblad. Dette gør at Ketil naturligvis ofte kommer til Sverige for at være sammen med hende.

Der sker et mord i Stockholm og en mand bliver skudt ned på åben gade og en kvinde bliver set løbe fra stedet.  Pressen tror lige umiddelbart at det drejer sig om en galning der vil udrydde udlændinge.

 

Ketil bliver af sin redaktør nødtvunget sat til at dække sagen for avisen og Han er ikke helt enig med sine kolleger og starter sin egen efterforskning. Her støder han på en eks kæreste som arbejder for den svenske udenrigsminister. Stædig som han er bliver Ketil fanget i et politisk spil der kan få fatale følger, idet han ikke kan finde ud af at stoppe mens legen er god.

Dette er bog nr 3 i serien om Ketil Brandt. Denne bog skiller sig lidt ud fra de andre bøger. Temaet er meget koncenteret omkring politik og rævekager der bliver lavet politikerne imellem. Selv kriminalsagen er i denne roman trukket lidt i baggrunden og fylder ikke så meget, som den gør i de andre bøger.

Jeg giver bogen 2 stjerner