Trofæ

En Michael Sander krimi

Trofæ Book Cover Trofæ
Michael Sander #1
Steffen Jensen
Krimi
http://www.peoplespress.dk/
2013
alle formater
427

Bedømmelse: (6/6 stjerner)

Michael Sander er privat opdager, uden at stå i telefonbogen. Han er meget svær at finde på internettet. Kort sagt arbejder han kun for nogen, der kender nogen, han har hjulpet før.

Endnu et parmeter er penge - man skal have pengene op af lommen for at kunne hyre Michael. Til gengæld er der ikke mange der er interesseret i at vide, hvordan han gør sit arbejde. Der er ingen grænser for hvad han udsætter sig selv eller sine modstandere for - bare han finder de personer han leder efter..

Han bliver tilkaldt af Elisabeth Caspersen, hendes far er lige død og i hans pengeskab finder de en dvd. Hun er meget rystet over indholdet på denne dvd. Den viser en film om en regulær menneskejagt. En ung mand bliver jagtet af 7 mænd i militær udrustning. Han ender med at blive skudt ganske nådesløst og han ender med at falde ned af et fjeld.

Der er ingenting der indikere hvor filmen er optaget - Elisabeth er blot overbevist om at hende far har været med. Hun kender ikke offeret, men hun er flov, og ked af at hendes far kan lave sådan noget. Hun vil gerne have at disse barbariske mordere bliver straffet for hvad de har gjort. Hun vil finde familien til det stakkels offer og hjælpe dem det hun kan.

Lene Jensen er opdager hos politiet og hun bliver kaldt ud til et selvmord i et sommerhus. Da hun kommer ud til gerningsstedet,  går det op for hende at der er noget, der ikke passer. Hans hænder er nemlig bundet på ryggen med håndjern.

Tilfældigvis er denne mand er at finde på den film som Michael har at arbejde udfra. De to opdageres veje krydses og det bliver det bestemt ikke mere kedelig af...

Det er min første bog skrevet af Steffen Jacobsen og det bliver bestemt ikke den sidste. Jeg havde ingen forventninger da jeg startede men det kunne jeg rolig have haft.

Jeg er ellers en efterhånden erfaren læser og kan godt være svær at imponere, men må give mig den her gang.

Trofæ er utrolig spændende og man kan næsten ikke ligge den fra sig igen.

Beskrivelse af begivenheder i handlingen, er beskrevet så levende at man næsten kan mærke det på egen krop og dette medfører at man kikker sig nervøst over skulderen under læsningen.

Jeg tager hatten af for forfatteren og bøjer mig i støvet og finder 5 store funklende stjerner frem af posen...