Med alle midler

Sara er en ung, smuk og voldsom ambitiøs kvinde. Hun arbejder som videnskabskvinde med speciale indenfor gensplejsning. Hun udfører genmanipulation på mus, og skal derigennem forsøge, at hjælpe med at kurere de sygdomme, menneskeheden lider under i det moderne samfund

Hun er selv overbevist om at hun er den bedste, og ønsker at alle andre også har den mening. Men hendes forskning volder hende mange hovedbrud. Beregningerne og musenes reaktion ovenpå behandlingerne er ikke helt som forventet.

Sara finder ud af, at hvis hun bare manipulere en smule med algoritmerne, så passer alting så smukt og ser godt ud – på papiret altså…

Hun er gift med Johan, som er søn af en rigmandsfamilie, der ofte figurere i ugeblade og deslige. Sara synes Johan er hendes drømmemand, og det mediedækkede High society liv, er er en naturlig ingrediens i hans liv, passer hende perfekt. Samlivet er fremragende og økonomisk er der ingen problemer. Sara nyder sit liv, lige indtil hun en dag har arrangeret en rigtig hyggelig middag, hvor de kan nyde hinanden og have det rart, men aftenen bliver alt andet end perfekt.

Jonas har fundet ud af at han vil have børn. Helst nu, inden han bliver for gammel…

Sara bliver voldsomt irriteret på sin mand. Havde han tænkt sig, at hun nu skulle være han private “fødemaskine” og få strækmærker og hængebryster, kun fordi han får en ubærlig trang til, at blive genskabt ? Han kan da lige tro om igen …..

Da Jonas opdager, at den kærlighed de har følt for hinanden, er ved at være kølet af, begynder han at tale om skilsmisse og Sara føler at hendes perfekte og vel tilrettede tilværelse, er ved at smuldre omkring hende – Hvis hun skal undvære Johan i sit liv er der en del ting, hun har nu, som hun kommer til at undvære – det er jo Jonas der har pengene, berømmelsen og den rige familie

Hvis ikke hun er gift med ham, så er ugebladene ikke længere så interesseret i hende. Mon det er værd at kæmpe lidt for ægteskabet, og kan hun mon nå at ændre Jonas mening om skilsmissen? Hvis hun ikke kan, hvordan skal hun så sørge for at bibeholde det hun har nu ? 

 

Thomas C Krohn har skrevet historien om narcissisten over dem alle. Kvinden der har alt, og vil kæmpe en brav kamp for at beholde status. Hun skyr ingen midler, og hun mener ikke selv at hun på nogen måder overtræder normer og regler. Hun er problemknuser, ikke manipulator, morder eller bedrager – mener hun selv.

Historien bliver fortalt fra forskellige vinkler, og det er med til at gøre historien mere levende og underholdende. Efterhånden som man lære Sara at kende, bliver man ikke overrasket over, de krumspring hun foretager sig for at opretholde livet, som hun vil have det – unden hensyntagen til andre end sig selv.

“Med alle midler” kan anbefales og den får 4 store stjerner herfra

 

Faktaboks: 

Titel: Med alle midler 
Forfatter: Thomas C. Krohn
Genre: Thriller 
Forlag: Rosenhill
Udgivet: 2017
Sider: 299
Bedømmelse:  4 out of 6 stars (4 / 6)

Anmeldereksemplar fra forlaget.