Voldsspiralen

Voldsspiralen Book Cover Voldsspiralen
Bjørn Agger #4
Erik Hauervig
Politikrimi
Skriveforlaget
2015
434

Bedømmelse: (4/6 stjerner)

Bjørn Agger er efterforsker på Station City i det indre København. Han har rorpinden i opklaringen på den del kriminelle tilfælde i denne roman.

2 indvandredrenge slår en gammel dame ned og stjæler alt hvad hun har på sig, efterlader den stakkels kone med brækkede knogler forskellige steder på kroppe og totalt overladt til sig selv. Drengene mangler totalt medlidenhed med andre og har kun et i hovedet, hvordan skaffer jeg penge til de næste stoffer jeg vil more mig med.

I dette tilfælde valgte drengene dog et forkert offer. En berømt advokat er tilfældigvis søn af den gamle kone og han har kontakter til nogle barske typer i den københavnske underverden, og klapjagten går ind, så advokatens mor kan blive hævnet.

Dette er kun en brøkdel af handlingen i denne bog der er spækket med forskellige personer, spænding og så mange typer kriminalitet at det ikke kan listes op her.

I bund og grund er bogen et klassisk eksempel på at vold avler vold, og som regel ender skidt for de fleste.

Forfatteren holder i bogen rigtig mange sager i gang, og få dem alle sluttet af på fornem vis. Det kan i visse passager af bogen være en smule svært at holde focus, idet der er så mange forskellige ting i gang på en gang og mange mennesker at holde styr på.

Bogen når op på 4 stjerner.