Indhentet af døden

Indhentet af døden Book Cover Indhentet af døden
Helga Berg
Krimi
Genspejling
2015
Paperback
280

Bedømmelse: (4/6 stjerner)

En medicinalforsker arbejder med et projekt der omhandler en ny type lykkepiller. Disse bliver testet af forsøgspersoner som forskeren ikke selv ved hvem er. Hendes verden rystes da en tidligere kæreste falder død om efter et motionsløb.

På byens plejehjem opstår der en mystisk brand inde midt i spisesalen og det hele ser meget mystisk ud. Lige efter branden findes en af de mandlige beboere i en sølle tilstand. Han er blevet tævet og efterladt af gerningsmanden. Han bliver indlagt på nærmeste hospital og det varer lidt inden han kan fortælle hvorfor han forsvandt fra plejehjemmet

Med disse to sager der ikke synes at have noget med hinanden at gøre, da har byens politi nok at se til. Naturligvis bliver politiet også hjemsøgt af journalister som vil forsøge at finde hoved og hale i begivenhederne.

En sosu-hjælper der arbejder på det brandhærgede plejehjem har selv store problemer med at få tilværelsen til at hænge sammen. Hun har en svær depression, dårligt forhold til sin mor og tvangsfjernede børn. Hun kæmper bogen igennem for at få styr på livet, medicinforbrug og efter moderens død prøver hun at finde grunden til at forholdet mellem mor og datter har været anstrengt hele livet igennem

Bogen er generelt underholdende og personskildringerne er fint beskrevet. Man bliver præsenteret for korruption, svigt, barnløshed og menneskeskæbner på godt og ondt.

Jeg vil give bogen 3 stjerner.