Wake

 

 

Wake Book Cover Wake
Ulrik Siiner
Rejsebeskrivelse - fiktiv
eget forlag
2012
e-bog

Bedømmelse: (2/6 stjerner)

Da jeg læste beskrivelsen af bogens handling tænkte jeg at den bog må da være lige bog for mig. Der behøver ikke nødvendigvis at ske et mord på hver 2. side for at underholde mig... men..

Det er godt der findes bøger til enhver smag. Forfatteren formår ikke helt at fange min interesse. Der er lange passager i bogen hvor jeg faktisk har lagt bogen væk i nogle dage inden jeg har taget den frem igen.

Den er indimellem ret forudsigelig og den er derfor lidt kedelig i perioder. Jeg er bange for at hvis bogen havde været en film så havde jeg nok taget den ud af min dvd-afspiller uden at se den færdig.

Jeg har dog læst bogen til ende - ville da lige se hvad en endte med og heller ikke der blev jeg overrasket. Hvis man er meget interesseret i natur og rejsebeskrivelser så er bogen sikket noget. Men hvis man skal have lidt action i det man læser - burde man nok læse noget andet..