Kim Daniels kom fra en meget socialt belastet baggrund. Faderen døde da hun var ganske lille og moderen opgav at passe på Kim.

Derefter fulgte en omflakkende tilværelse hvor den lille pige blev kastet rundt fra den ene plejefamilie til den anden. Hendes opvækst blev derfor præget af utryghed og omsorgssvigt. 

Kim udvikler et massivt stofmisbrug, men bliver desuden også gift i en ung alder. De to unge når at få 3 børn sammen, hvoraf de sidste er tvillinger. Men at være ung far til 3 små børn, var for meget for Kims kæreste, så han flyttede og Kim stod tilbage som enlig mor, med et massivt stofmisbrug som fast makker. 

Børnene blev som følge heraf tvangsfjernet og her ligner det at historien gentager sig selv. Men heldigvis for Kim tager historien her et twist. 

Kim opsøgte kirken. Ved et tilfældigt lykketræf mødte hun præstens kone, en dag hvor kirken var lukket. Præsten og hans hustru tog den unge kvinde til sig og hjalp hende først ud af misbruget. Herefter gjaldt det om at få børnene tilbage. 

Igennem kirken mødte Kim det lokale postbud Danny Daniels. De to faldt stille og roligt for hinanden. De blev gift og havde på daværende tidspunkt tilsammen 4 børn. Men Kim havde svært ved at glemme sin omflakkende barndom. Hun ønskede at hjælpe børn der stod i samme situation som hun selv havde gjort. 

Ægteparret blev enige om at tage plejebørn ind i deres allerede store husholdning og derved forsøge at give disse børn en tryghed i hverdagen. Her kom de i kontakt med en lille pige, som de også tog i pleje i en kort periode. Men pigens storebror Jerry viste sig at have langt større problemer end lillesøsteren. 

Jerry var en mærkværdig, introvert dreng der allerede i en tidlig alder viste destruktiv adfærd. Han havde en periode, hvor han havde en imaginær mus i lommen som han gik og talte med. De andre børn i hans klasse mobbede den underlige dreng. Han eksperimenterede lidt med Woodoo, han hævdede at han havde lært det af sin biologiske mor. Til sidst var det svært at finde en plejefamilie der var tryg ved at have drengen boende og han blev sendt hjem til sin biologiske mor igen. 

Som 12 årig begyndte han at torturerer dyr og anstifte små ildebrande. 

Kim og Danny Daniels kunne godt se at det var en vanskelig situation Jerrys mor stod i, og da drengen er 17 år tog de ham i huset, for at forsøge at rette lidt op på hans adfærd. Umiddelbart gik det rigtig fint. Drengen ville gerne være sammen med de andre børn og det virkede som om han faldt godt til. Desværre var det kun i starten – inden længe fik han et tilbagefald og begyndte at ryge, drikke og at var ude i byen til sent om aftenen.

En dag så Danny at Jerry havde et lidt for godt forhold til husets teenagerpige – hans egen datter fra første forhold. Det brød han sig slet ikke om og Jerry blev bedt om at forlade huset med det samme. Jerry reagerede stort set ikke på denne besked og forlod bare huset uden de store kommentarer.

Jerry fandt sig en kæreste og de fik en lille datter. Da barn nr 2 kom til verden havde den lille en hjertefejl og døde efter et par timer. Dette gav til gengæld en voldsom reaktion hos Jerry. Han stortudede ved begravelsen af deres lille søn og han forsvandt hovedkulds lige efter højtideligheden. 

Han havde en bekendt i nabolaget hvor han ofte søgte hen. Her kunne han ryge, drikke og spille billard til langt ud på natten. Ejeren af huset var en mand i kørestol, der synes det var hyggeligt med lidt liv i huset. Når husets ejer gik i seng skubbede han bare sin kørestol hen foran døren og gik i seng. Så kunne de unge mennesker på verandaen bare smutte når de var klar. 

Den aften efter begravelsen, smuttede Jerry forbi kørestolen og ind i huset. Han stjal både mandens bilnøgler, bil og gevær. Herefter kørte han hen til Kim og Danny Daniels hus hvor han begik endnu et indbrud. 

Han gik ind i soveværelset og skød først Kim og Danny samt et af deres børn. Ude i køkkenet mødte han husets teenagedatter – hende skyder han ligeledes. To af de små piger der boede i huset, kidnappede han og tog dem med i bilen. Da Jerry boede i huset, havde han et andet navn end sit eget – man ved ikke hvorfor. Pigerne fulgte troskyldigt med ham, de kendte ham jo og følte sig tryg ved ham.

Han kørte et tur med pigerne på bagsædet. Han stoppede ved en flodbred, og her forbrød han sig mod den ene af pigerne. Da han tog fat på det næste offer fortrød han i imidlertid og lod begge piger gå. 

Nu startede der en menneskejagt. Men den blev vanskeliggjort af at pigerne ikke kendte kidnapperens rigtige navn, men heldigvis kunne en af pigerne give et godt signalement af manden. Da ejeren af den stjålne bil og geværet meldte tyveriet til politiet, kunne de ligge det to og to sammen. Signalementet passede og gerningsmanden blev pågrebet.

Nu fulgte en mærkværdig retssag der endte med at Jerry fik en dødsdom, der senere blev omstødt til livsvarrigt ophold på dødsgangen – idet man mente at Jerry var for mentalt ustabil til at dødsdommen kunne gennemføres.